Loopverharding

Loopverharding

U bent hier: Home > Rij- en loopverharding > Loopverharding

Loopverharding met alle ontwerpvrijheid

Als loopverharding op een dak zijn alle verhardingsvormen mogelijk zoals klinkers, tegels en halverhardingen. Tevens wordt u niet beperkt in legverband of formaten. Loopverhardingen hebben een stabiele onderlaag nodig. Voor deze onderlaag kunt u het beste gebruik maken van een kalkarm menggranulaat met fractie 0 - 45. Deze zorgt ervoor dat de laag goed te verdichten en stabiel is. Als straatlaag kunt u kiezen voor grof zand of brekerzand of, beter nog, bestratingssplit. Voor waterdoorlatende oppervlakken dient u de 0-fractie te vermijden.

Systeemopbouw Loopverharding

Systeemopbouw

  1. Bestratingsmateriaal
  2. Bestratingssplit
  3. Fixodrive FX50
  4. Dakconstructie (wortelvast)

TECHNISCHE TEKENINGEN

ZinCo Technische handleiding Loop- en rijverhardingen op daken en dekken

Technische handleiding

Verharding

Advies als maatpak

Aan gebouwen worden steeds strengere eisen gesteld. Daarnaast groeit de vraag om op het dak oplossingen te combineren. Dit resulteert in technische uitdagingen.

ZinCo verzorgt wereldwijd en al ruim 60 jaar bewezen oplossingen voor iedere vorm van groen op het dak. Het programma strekt zich uit van onderhoudsvriendelijke sedumdaken, eventueel in combinatie met zonnepanelen, tot complete dakparken met bomen, struiken, vijvers en looppaden. Ook voor (rij)verhardingen bieden wij totaaloplossingen.

Technische adviezen van ZinCo zijn compleet, gegarandeerd en gebaseerd op de laatste stand van techniek en wetgeving.

Heeft u een technische uitdaging waar wij u mee mogen helpen?

Arcus College, Heerlen

Arcus College, Heerlen