Dé specialist in multifunctionele daken!

U bent hier: Home

Op het dak met ....

Op 16 november staan we op een groendak!

Daar vertellen we je alles over hoe het systeem bijdraagt aan duurzame, leefbare steden. Van substraatdikte tot duurzame aanleg: een goed groendak is door én door groen. Meld je alvast aan.

Goedemorgen dakhovenier!

Groendaken houden onze leefomgeving aangenaam, maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij het ontwerpen en aanleggen?

Op 21 november september vertelt ZinCo jou alles over het groendak. Meld je alvast aan.

Logo LinkedIn

Logo Nieuwsbrief

Kennissessie op het dak met
Geslaagde kennissessie solar sedum tijdens ‘Op het dak met....‘

Onlangs werd het grootste solar groendak van de Benelux feestelijk geopend. En op 11 november gingen we samen met partners, architecten en hoveniers dit dak op om te laten zien hoe je solar en groen nu écht goed integreert. Een mooie aftrap van onze nieuwe kennissessie Op het dak met....!

Dak van het jaar 2022 nominatie Roofs
ZinCo genomineerd voor dak van het jaar 2022!

Het grootste solar sedumdak van de Benelux is door vakblad Roofs genomineerd als Dak van het jaar 2022! En dat is met 590 zonnepanelen en 2800 m² groen, die samen zorgen voor een betere biodiversiteit én hoger rendement van de zonnepanelen, een terechte nominatie.

Nieuwsbrief groendak nieuws
Altijd op de hoogte? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte. Want dat zijn wij letterlijk en figuurlijk. En al het nieuws, events en prachtige toepassingen delen we graag met je. Zodat jij ook op de hoogte blijft. Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief!

Advies als maatpak

Aan gebouwen worden steeds strengere eisen gesteld. Daarnaast groeit de vraag om op het dak oplossingen te combineren. Dit resulteert in technische uitdagingen.

ZinCo verzorgt wereldwijd en al ruim 60 jaar bewezen oplossingen voor iedere vorm van groen op het dak. Het programma strekt zich uit van onderhoudsvriendelijke sedumdaken, eventueel in combinatie met zonnepanelen, tot complete dakparken met bomen, struiken, vijvers en looppaden. Ook voor (rij)verhardingen bieden wij totaaloplossingen.

Technische adviezen van ZinCo zijn compleet, gegarandeerd en gebaseerd op de laatste stand van techniek en wetgeving.

Heeft u een technische uitdaging waar wij u mee mogen helpen?